dissabte, 25 de febrer del 2012

STEM CRITICS PERDUTS ..


-Alguns seguéixen entestat's ...en voler fer veure que el greuge económic principalment , ens bé
 causa-provocat pels inmigrants ( que en són menys dels que sembla..perqué hem de tenir pressent
..que hi ha moltissims joves de entre 25 i 20 anys... que han nascut aquí i per tant a més de catalans tenen nacionalitat spanyola )... pels aturats ( sembla ser que la culpa de l'atur.. salvatge és dels treballadors aturat's )
 i similars históries... quant la veritat no és aquesta sinó que desde mai han gestionat els diners convenientment.. seguim siguent el pais de la EU,que pitjor benestar social té,que dota menys diners justament a la cosa social, entenguis com a social la sanitat i educació i altres equipaments adjunts, encara no hem aconseguit ni tant sols poder conciliar la tasca a casa la cura dels fills i el treball.. COLLONS.!!!  es que ningú s'en adona que em viscu't només per treballar????
arriscant salut , parella i relacions familiars .. a cambi de RÉS ,i els calers ..que tant han costat de guanyar , de sobte ens els han ROBAT ? peró han estat els d'AQUI, no fotem- i en qualsevol càs,el fenómen migratori.. a Catalunya.. ja fà mooolts anys que el veiem .. i l'anem compatibilitzant tant com podem desde la ciutadanía...no així desde els estaments .. els emigrants spanyols .. també arribaben en allauds.. i que jo sàpiga .. mai han torna't al seu poble d'origen.. ja deu ser per alguna cosa.. oi?.. doncs bé..avans de "" embestir " ..pensem primer.. quina és la mà ..que remena el sac
Estem fotudissims...peró saps perqué? ..perqué pel camí ens han "castra't" ...hem perdut l'esperit lluitador
 ( lluitador..no vol dir paramilitar.. eeeh ).. i sobretot ...em perdut laPERSPECTIVA CORRECTA-...
ens ataquem entre nosaltres...busquem la culpa de qualsevol cosa.. en el que vui de maner a diferent a la nostre * ... i mentre tant DEIXEM de fer el que cal..el que es el dret elemental : DIR PROU .. i fotre fora als politics i governs ILEGITIMS ..AMORALS I LLADRES.. ORGANITZACIÓ.. I LLUITA..es el que cal.. ( insistéixo, lluita no vol dir comprar-se cap kalasnikoff... ).
* Mentretant la justicia, de qualsevol  mena  resta  també  "segrestada "... a la espera  de que  siguem  la societat  civil  la rescatem   ( aixó, traduït  com  cal, vol  dir:  els legitims  sobirans  de  la  terra  i  els  estaments , per  molt  que  ens  vulguin  fer  creure  que  hem  de donar  gràcies  a algún monarca  usurpador  ..   ) I envers  aixó  de que  la justícia   és  igual  per a tots  ,de moment és igual per a tots els PODRITS.. 
que s'han auto impossat alló del :
" INRRESPONSABLE ABSOLUT " , envers qualsevol ilegalitat...delicte o genocidi..ni que sigui de la llengua própia vehicular... ja veus..ANEM VADANT  ..  DONCS !!!

Stas_RE-puntejantles:i's

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opina

GENIAL PENSAMENT

GENIAL PENSAMENT
"Cuando tenía cinco años, mi madre siempre me decía que la felicidad era la clave de la vida. Un día, cuando entré a la escuela, me preguntaron qué quería ser de mayor. Yo escribí "feliz" . Me dijeron que no había entendido la pregunta, y yo les respondí que ellos no entendían la vida". —John Lennon —

.

.

.

.

pensar

pensar

AIXÓ ES LO QUE HI HA !